0
€ 0,00

Castella Clima Balance Winter Plus 100% Mazurische ganzendons.

€ 439,00
€ 439,00
10-14 werkdagen
Afmeting
  • Rechtstreeks kopen bij de fabriek
  • 100 Dagen omruilgarantie
  • Elke vorm en maat
  • Frisse jonge onderneming
  • Uw slaapspecialist
  • Nederlandse kwaliteit

Artikelomschrijving

Het enige dekbed met een natuurlijk klimaatregelingssysteem. De Castella Clima Balance® is voorzien van klimaatregelingszones. Overtollig vocht en overtollige warmte kunnen door deze zones opstijgen, zodat de temperatuur constant blijft en een persoonlijk en droog slaapklimaat ontstaat. De werking werd onderzocht door de gerenommeerde Technische Universiteit Dresden. Het onderzoek toonde aan dat de unieke klimaatregelingszones ervoor zorgen dat Clima Balance® tot drie keer meer vocht afvoert.

De Castella Clima Balance® is gevuld met 100% Mazurische ganzendons dat heerlijk licht is en voor aangename warmte zorgt. De tijk is gemaakt van fijne katoen die heerlijk zacht aanvoelt. Het Nomite® label in het dekbed verzekert je er van dat huisstofmijt het dekbed niet binnen kan dringen, doordat de tijk extra dichtgeweven is. Daarnaast is het dekbed voorzien van het Downafresh® hygiëne label, waarmee wordt gegarandeerd dat het dons zorgvuldig gereinigd is. Het Oeko-Tex® label in het dekbed toont aan dat het dekbed vrij is van schadelijke stoffen die de gezondheid kunnen schaden.

Het dekbed heeft warmteklasse 1 waarmee het geschikt is voor koude slaapkamers of als je gevoelig bent voor kou.

Het dekbed is wasbaar op 60 °C. Het vaak wassen op hoge temperaturen of chemisch reinigen raden wij echter af. Hierdoor kan het volume van het dekbed minder worden. Voor een lange levensduur volstaat het dagelijks opschudden van jouw dekbed en het regelmatig luchten hiervan.

Specificaties
Vulling 100% Mazurische ganzendons
Tijk (hoes) 100% fijne katoen (Nm135) met ventilatiestroken
Model Cassette
Warmteklasse 1
Wasbaar Ja, wasbaar op 60°C
Garantie 3 jaar (5 jaar na registratie)

Klantervaringen