0
€ 0,00

D'Orveige 4 seizoenen dekbed 100% Eendendons

€ 299,00
€ 169,00
10-14 werkdagen
Afmeting
  • Rechtstreeks kopen bij de fabriek
  • 100 Dagen omruilgarantie
  • Elke vorm en maat
  • Frisse jonge onderneming
  • Uw slaapspecialist
  • Nederlandse kwaliteit

Artikelomschrijving

Alle dons en veren die door Ducky Dons worden verwerkt zijn afkomstig van (voornamelijk Nederlandse) slachterijen. Dit betekent dat deze dons en veren afkomstig zijn van eenden en ganzen die voor consumptie worden gefokt, vervolgens worden geslacht en pas daarna van hun dons en veren worden ontdaan. Dons en veren zijn namelijk niet de belangrijkste producten van de eend of de gans, het gaat natuurlijk om het vlees.

We willen graag duidelijk stellen dat er nergens ter wereld eenden of ganzen worden geslacht ten behoeve van de 'donsdekenindustrie'. Dons en veren zijn niets meer of minder dan een waardevol bijproduct van de voedingsindustrie.

Sinds mei 2000 is er Europese wetgeving die het levend plukken van eenden en ganzen verbiedt. Ducky Dons staat volledig achter deze wetgeving en er is ons alles aan gelegen dat op de naleving hiervan internationaal scherp wordt toegezien.

Ducky Dons kent haar leveranciers en reguleert en controleert de aanvoerstromen van de aan haar geleverde grondstoffen. Dit betekent concreet dat Ducky Dons aan haar leveranciers aangeeft dat "levend pluk" onacceptabel is, dat herkomst van de gronstoffen moet worden vermeld en dat de grondstoffen uit verdachte landen en van verdachte bronnen niet kunnen en zullen worden geaccepteerd.

Alle donzen dekbedden van Ducky Dons worden in Nederland geproduceerd en voldoen aan de strengste Europese kwaliteitseisen. Wanneer u een donzen dekbed van Ducky Dons aanschaft bent u ervan verzekerd dat deze geen dons of veren bevatten die van levende dieren afkomstig zijn.

Klantervaringen