0
€ 0,00

Bezorging

Leveringsinformatie

Onder aan bij het product wordt een indicatie van de levertijd aangegeven. Wanneer u meerdere producten besteld kan de aangegeven levertijd veranderen. Dit wordt per mail aangegeven bij de orderbevestiging. Over het algemeen leveren wij de producten binnen 14 werkdagen. 
Zodra uw bestelling compleet is zullen wij telefonisch contact met u opnemen om een afleverdatum met u af te spreken. Aan de hand van de grote en gewicht van uw bestelling wordt er bepaald of wij uw bestelling zelf komen brengen of dat wij dit per DHL doen. U ontvangt dan een track and trace code zodat u het pakket zelf kunt volgen.

Bezorgen

Mvds-slaapcomfort bezorgd producten boven de € 50,- gratis in heel Nederland. Waddeneilanden in overleg. 
Als uw bestelling door ons eigen bezorgers worden bezorgd, nemen wij hier contact over op zodra de route bekend is. Zodra die dag is bevestigd krijgt u een dan voor de bezorging de tijdindicatie door. Dit gebeurd telefonisch of per mail.
Onze bezorgers bellen u c.a. 30 minuten voor aankomst.

Montage

Al onze producten worden netjes bij de voordeur afgeleverd, mits anders is besproken en schriftelijk staat vermeld op de order / factuur. In het geval van een boxspring wordt deze gratis gemonteerd. Wanneer u een bed / zorg bed heeft zitten hier extra kosten aan verbonden van €75,- dit dient u van te voor bij de aankoop aan te geven. Wanneer dit niet is aangegeven hebben wij hier geen rekening mee gehouden in onze planning.

Product in ontvangst nemen

Wanneer wij uw bestelling komen afleveren, vragen wij u de weg naar de kamer vrij te maken. Ook adviseren wij muurdecoraties te verwijderen. Zo hebben de bezorgers goed de ruimte.

Het oude matras retour geven?

in verband met onze hygiëne wet nemen wij geen oude matrassen mee. U kunt hier voor de gemeente bellen.