0
€ 0,00

Garantie & service

Service

Bij Mvds-slaapcomfort staat u als klant centraal. Wij doen ons uiterste best om u een heerlijke nachtrust te bezorgen. Op onze webwinkel vind u alle informatie over de producten. Hebt u een vraag? Of heeft u hulp nodig bij het maken van de juist keuze? Neem dan contact op met een van onze specialisten, samen met u kijken we dan naar een passend product. U kunt natuurlijk ook langs komen in onze showroom om de producten te zien en te proberen.

Garantie 

Garantiebepalingen

  • Mvds-slaapcomfort is aangesloten bij de CBW.
  • Op textiel producten heeft u een jaar garantie. Alleen ongeopende verpakking kan worden geruild of worden geretourneerd. (na ontvangst wordt de product verpakking eerst gecontroleerd).
  • Wij geven geen garantie op showroom modellen / producten.
  •  Wij geven geen geld terug / ruilen geen afgeprijsde artikelen.
  •  De garantie gaat om op het moment dat u het product in bezit heeft.
  •  Op matrassen van Wellington zit 5 jaar garantie.
  •  Wanneer u online koopt, zijn onze online verkoopvoorwaarden van toepassing.

Garantievoorwaarden

Wilt u aanspraak maken op de fabrieksgarantie? Dan gelden de volgende voorwaarden:

  •  U kunt aantonen dat u het product heeft aangekocht bij mvds-slaapcomfort.
  •  U hebt het product gebruikt volgens de instructies.

Wanneer en een probleem ontstaat met het matras zult u hier voor contact met ons over moeten opnemen. Dan zullen wij uw gegeven hier bij halen en kijken hoe lang u het matras in bezit hebt. Aan de hand daar van maken wij een afspraak met u om langs te komen met een van onze specialisten van de fabriek. Aan de hand daar van kunnen wij oordelen wat heet probleem is.

Klachten

Heeft u een klacht?

Mvds-slaapcomfort doet er alles aan om de beste service te bieden. Natuurlijk kan er wel eens wat mis gaan, gelukkig denken wij in oplossingen, en lossen daarom ook graag uw klacht op!

Om u snel van dienst te kunnen zijn kunt u het best telefonisch contact met ons opnemen. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag te bereiken van 10:00 uur tot 18:00 uur. Op zaterdag hebben wij aangepaste tijden, i.v.m. bezorgen bekijk hier voor onze openingstijden.  
Houd uw ordernummer bij de hand, zo kunnen wij makkelijk al uw gegevens ophalen en kunnen wij u sneller van dienst zijn.